23 09, 2018

ИВАНОВ: НА 30 СЕПТЕМВРИ НЕМА ДА ГЛАСАМ! БОЈКОТИРАМ!

By | 2018-09-23T21:57:09+10:00 September 23rd, 2018|Latest News|0 Comments

23 Септември 2018 година, Детроит, САД - На Македонската вечера во Детроит, организирана од Македонската заедница во САД во чест на престојот на Претседателот на Република Македонија, пред обраќањето на Генералното собрание на Обединетите Нации во Њујорк, во врска со владиниот референдум на 30 септември 2018 година, проф. д-р Ѓорге Иванов порача: - Ова е [...]

20 09, 2018

УСТАВНИОТ СУД ГО ПОТВРДИ ОДРЖУВАЊЕТО НА РЕФЕРЕНДУМОТ, БОЈКОТОТ ПРОДОЛЖУВА!

By | 2018-09-20T00:44:59+10:00 September 20th, 2018|Latest News, News by Todor Petrov|0 Comments

Денес во Уставниот суд на Македонија се одржа седница со единствена точка на дневен ред, разгледување на иницијативите за поништување на Одлуката за распишување на референдум, поднесени од Светскиот Македонски Конгрес и Левица, со барање за времена мерка до одлучување. Судијата известител Елена Гошева предложи поведување постапка за оценка на уставноста и законитоста на Одлуката [...]

13 09, 2018

Full Interview Transcript: Kotzias on ANT1 TV with Journalist Papadakis

By | 2018-09-13T19:50:51+10:00 September 13th, 2018|Latest News|0 Comments

Interview of the Minister of Foreign Affairs, Nikos Kotzias, on ANT1 TV’s ‘Good Morning Greece’ with journalist G. Papadakis   PAPADAKIS: We have Minister of Foreign Affairs Nikos Kotzias with us. It is a pleasure and an honour to have you with us, Mr. Minister KOTZIAS: Good morning. Good morning. I find you younger than [...]

13 09, 2018

VMRO-DPMNE NEEDS TO MAKE A STAND: CALL FOR A BOYCOTT OF THIS TREACHEROUS AND ILLEGAL REFERENDUM

By | 2018-09-13T17:12:07+10:00 September 13th, 2018|Community, Latest News, Press Release|0 Comments

PRESS RELEASE FOR IMMEDIATE RELEASE Thursday, September 13, 2018 In light of the ‘ambiguous’ VMRO-DPMNE statement via their press conference earlier today, The World Aegean Macedonian Council - Australia wants to again categorically call for a boycott of the illegal and treacherous referendum on the Republic of Macedonia’s name and constitutional change slated for the [...]

13 09, 2018

CALL FOR GLOBAL BOYCOTT OF ALL, AND ANY, PRODUCTS FROM THE ZAEV FAMILY OWNED ‘MAMA’ BRAND

By | 2018-09-13T16:43:22+10:00 September 13th, 2018|Community, Latest News, Press Release|0 Comments

PRESS RELEASE FOR IMMEDIATE RELEASE Thursday, September 13, 2018 The World Aegean Macedonian Council - Australia is calling for an immediate and decisive global boycott of any, and all, products of the ‘Mama’ brand of Ajvar, relish, bean and assorted foods range. The ‘Mama’ company is owned and operated by Zaev and his family: Zaev [...]

8 09, 2018

Macedonian Independence Day – Flag Raising Ceremony

By | 2018-07-05T17:47:42+10:00 September 8th, 2018|0 Comments

The Macedonian Community Council of Melbourne and Victoria Inc Present the annual FLAG RAISING CEREMONY to honour and acknowledge 'Independence Day' for REPUBLIC OF MACEDONIA 8 September 2018, 11 am FEDERATION SQUARE Melbourne CBD For Event updates, please click on the Facebook image below;

21 08, 2018

НАЈВАЖНО ЗА УВИД И УПИС ВО ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК И БОЈКОТ НА РЕФЕРЕНДУМОТ!

By | 2018-08-22T02:09:25+10:00 August 21st, 2018|Community, Latest News, Press Release|0 Comments

При увид и упис во Избирачкиот список, важно е да ги следите чекорите како што следи: ПРВО, Најдоцна со 24.00 часот на 23 август 2018 година задолжително проверете дали Ве има на Општиот избирачки список на линкот https://izbirackispisok.gov.mk/. Внесете го вашиот единствен матичен број и бројот од сликата и кликнете БАРАЈ! ВТОРО, Пребарувањето на истиот [...]

17 08, 2018

The question needs to be asked… What will Macedonians gain from entering EU and NATO?

By | 2018-08-17T19:38:55+10:00 August 17th, 2018|Latest News|0 Comments

It's not hard to envisage a typical Macedonian future in the EU. Look at the other countries that are currently EU members. Most are currently struggling under the weight of EU austerity measures and economic isolation. The EU is in denial about its failed monetary policy towards struggling states and it has systematically imposed poverty [...]

13 08, 2018

WAMC-A STATEMENT: BUCHAREST TREATY, 10th AUGUST 1913!

By | 2018-08-13T19:00:56+10:00 August 13th, 2018|Community, History, Latest News, Press Release|0 Comments

On this day, 10 August, in Bucharest, Romania 1913, an act of betrayal along with one of the largest miscarriages of justice and humanity was perpetrated and then violently enforced. Delegates from Romania, Serbia, Bulgaria, and Greece, the latter formerly backed by the superpowers of the time: UK (England), France, and Germany, partitioned and carved [...]

13 08, 2018

БОЈКОТ НА РЕФЕРЕНДУМОТ, ОСТАВКА НА ВЛАДАТА И РАСПУШТАЊЕ НА СОБРАНИЕТО!

By | 2018-08-13T00:51:15+10:00 August 13th, 2018|Community, Latest News, Press Release|0 Comments

Денес во големата сала на Музејот на македонската револуционерна борба во Скопје се одржува 28 Генерално Собрание на Светскиот Македонски Конгрес. На 28 Генерално Собрание на СМК присуствуваа претставници од сите делови на Македонија, европските и прекуокеанските земји Канада, САД и Австралија. Во работното претседателство на 28. Генерално Собрание на СМК беа избрани: претседателот на [...]

Load More Posts